Hemma på ön

Om livet, familjen, shopping, kakbak, inredning och annat smått och gott som gör livet så mycket roligare att leva

Långhelg (som försvann i racerfart)

Kategori: Familjen

I fredags var jag ledig och såg fram emot en extra lång helg. Idag är det söndag och jag undrar vad som hände.
I fredags va jag hemma och fixade lite, ungarna hade kort dag i skolan och kom hem efter lunch. På kvällen hade vi familjen K över på middag. Det blev lite grillat med ett gäng tillbehör och focaccia, kladdkaka med grädde och färska jordgubbar till efterrätt.
I lördags åkte lilla N till mormor och en kompis till Stora N kom hit för att sova över. Idag har det varit fotboll för hela slanten. Först mot AIK. Det blev förlust med 2-3 efter att vi gjort ett självmål det första vi gjorde. Så vi förlorade med gjorde mest mål. 
Sen åkte vi en sväng till Täby Centrum för att äta lite innan match nummer två. Jag passade på att köpa ett par nya Havaianas på Jackie

Sen var det match igen. Den här gången vinst med 6-1 mot Täby. Lite trist när våra spelare blev nedsparkade gång efter gång och deras föräldrar stod och hejade på när våra låg och grät på planen. Inte var dom framme och sa förlåt heller vilket våra är snabba att göra om dom märker att någon gjort sig illa.

Nu hemma igen. Blir en tidig kväll ikväll. Blev ingen direkt sovmorgon imorse när stora N och hans kompis vaknade redan före sju och började låta inne hos honom.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: