Hemma på ön

Om livet, familjen, shopping, kakbak, inredning och annat smått och gott som gör livet så mycket roligare att leva

Valborg

Kategori: Allmänt

Idag hade ungarna halvdag på skola och förskola. Själv var jag hel ledig men M jobbade typ heldag. När jag hämtade ungarna vid 13.30 åkte vi hem en kortis och väntade in M som smet lite tidigare. Vid 15 mötte vi upp familjen R på Café Calma för en fika. Efter fikat gick vi tjejer ner till Centrum, lilla N behövde fler jeans. Hittade två par inne på HM, blev två tights och en klänning också. Nu hänger vi hemma hos familjen R. Tror inte vi orkar oss ut till någon brasa, vädret är ju inte så lockande heller.

Finaste ungarna

Gasol eller kol

Kategori: Vill ha

Ja som rubriken säger, vad är bäst gasol eller kol? Vi har idag en vit weber kolgrill som vi är jättenöjda med. Men det skulle nog vara skönt med en gasolgrill också. Kräver inte lila mycket planering som kol. Tar inte så lång tid att få varm, dessutom får man i vår förening ha gasolgrill på balkongen, dvs lättare att grilla på vintern. Skulle tro att vi investerar i en, frågan är bara i vilkenprisklass vi skall lägga oss. Här är ett litet urval i olika prisklasser, alla fina på sina sätt. Tror dock att det blir någon lite enklare variant, lägger nog inte ut en 15000 på grill även om det är en Smeg...

Jordgubbar och fotboll

Kategori: Familjen

Igår hade vi familjen R här på middag. Trevligt som vanligt. Fru R har opererat ett diskbråck i käken så hon kunde inte äta ordentligt men efter lite hackande och mosande tror jag hon fick i sig lite mat iallafall. Vi åt fläskytterfile med en god sallad, tzatsiki och chili bea. Till efterrätt blev det glass, maränger, chokladsås, grädde, strössel, kiwi och en massa jordgubbar. Sen blev det såklart lite Settlers. Japp jag vann :)

Idag har vi hunnit med en fotbollsmatch. Stora N's lag spelade mot Stocksund och vann med 5-2. Lilla N hade lite picknick, satt på en filt och åt sin frukost. Själv hade jag bara med mig kaffe. Det var riktigt skönt ute i solen. Nu är M och spelar tennis och snart kommer lilla N's bästis hit och leker.

Jordgubsfrossa och stora N som målis. Hann stod i mål första halvlek och höll nollan.

Tjejmiddag

Kategori: Allmänt

Igår var jag på tjejmiddag hemma hos P ute i Täby. Jag var slö och tog bilen dvs ingen alkohol. Eller jag snuttade lite på både förbubblet och middagsvinet, men med tanke på hur länge vi var där va det ingen fara. Vi fick jättegod mat! Till förrätt hade hon gjort en sashimi på Salma lax och tonfisk, till det en god sojasås och en wasabiröra. Till varmrätt fick vi en supergod fisksoppa med saffran, parmesanröra och smördegssnurror med ost. Till efterrätt blev det färsk frukt och choklad, glass också till dom som ville. Till det serverades bubbel och goda viner. Skälvklart blev det en massa prat, alltifrån ungdomssynder till vilket hemlarm som är bäst.
Tack P och ni andra för en supertrevligt kväll.

Idag har jag hunnit vara förbi Centrum en snabbis för lite kompletterings handling. Sprang in på Akademie bokhandeln och köpte varsin pysselbok till ungarna. Lilla N fick en räknebok och stora N en med korsord. Sen fick Stora N en bok också. Del 2 i serien Dagbok för alla mina fans. Tycker det är kul och framförallt bra att han har börjat tycka om att läsa.

Nyttigt?

Kategori: Allmänt

Det där med att vara nyttig. Tusan vad svårt det är, och då menar jag inte bara att det är svårt att vara nyttig utan svårt att veta vad som är nyttigt. En del säger att man inte skall äta kolhydrater men mycket fett, en del säger inget fett men mycket frukt och grönsaker, andra säger ät bara råa saker (ja vego då) och så vidare. Nu orkar jag varken räkna kalorier eller points så jag kör lite på känn. Jag tycker det är bra att ta bort kolhydrater i början för då försvinner suget, så nu äter jag inget bröd, ris, pasta, potatis, rotsaker osv. Kan väl kalla det en sorts Lchf men jag äter bär med lite yoghurt till frukost. Nu funkar det bra, jag äter ofta samma som resten av familjen med lite modifikationer inland. Såhär kan mina middagar se ut. Gott va?

Utvecklingssamtal

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit på lilla N's förskola för ett utvecklingssamtal. Det är alltid kul att höra hur andra uppfattar ens barn och hur dom är när man själv inte är med. Dom hade också "intervjuat" lilla N och det var kul att höra svaren. Det bästa var svaret på frågan vad som gjorde henne glad: mamma. Jag skulle få en kopia på det så man kan plocka fram den om 10-år när man kanske inte alltid gör henne lika glad.
Vi är iallafall jättenöjda med förskolan och lilla N trivs jättebra. Hon har två bästisar som hon hänger med nästan jämt, en kommer hit på söndag och dom har redan planerat vad dom skall äta (pannkakor) och fika (chokladkaka, chokladbollar och bullar)

Dagis underbara gård

Kaffe

Kategori: Allmänt

Vi beställde lite kaffepods från Nesspresso häromveckan. Eller lite och lite snål som jag är blev det rätt många för att få fri frakt. Vi passade på att beställa de två limited edition sorterna Trieste och Napoli. Jag har smakat båda och tycker att dom var goda men inte lika goda som mina favoriter Arpeggio och Rosabaya. Men det är alltid kul att prova lite nya sorter.

Träna

Kategori:

Imorse sparkade jag mig själv i baken och tog mig till gymmet. Har inte varit där på länge men tyckte jag kom igång lite när vi var på Aruba. Väl där cyklade jag i 30 minuter och körde sen ben lite lätt. Har ju problem med knäna och måste köra lätta vikter och ett ben i taget. Rehab är det nog mer än styrketräning, men det låter så tråkigt så jag säger att jag styrketränar och lurar mig själv lite.
När jag kom hem åt jag en god frukost bestående av citronyoghurt med färska bär och en Berocca till det. Nu känner jag mig pigg men trött i benen.

Bildbevis och frukost. Gillar att Vitamin Well nu finns sötas med Stevia, gott och nyttigt.

Vill ha till uteplatsen

Kategori: Vill ha

Vi har varit lite slarviga med våra utemöbler. Dom fick stå ute liiiite för länge så snön hann komma. Där stod bordet täckt av flera decimeter snö, Inte bra, dessutom var det lite skevt och vingligt redan innan. Vi behöver alltså köpa nya utemöbler. Tyvärr kostar de som jag vill ha aldeles för mycket pengar. Blir att köpa något som är OK men kostar en mer rimlig summa. Blir nog bra det med men man kan ju drömma lite.
 
Då drömmer jag om färg, tex den här fina urnan i plast från Rice som jag hittade på Inreda.com (den har vi till och med råd att köpa :)
 
 
Dregglar också efter den här underbara fatboy hängmattan där vi skulle få plats hela familjen.
Sen hittade jag den här superfina gungstolen på Fermobs hemsida. En riktig liten karamell som gärna skulle få stå och vara fin på vår uteplats
 
Men det blir väl som vanligt, något svart. Kanske med en färgglad plasturna brevid.......

Välkommen solen

Kategori: Familjen

Vilket väder vi har haft den här helgen. Igår var det sol men ändå lite kallt. Jag och lilla N tog en promenad till en lekpark som ligger precis vid dagis. Vi hade hela parken för oss själva och lilla N sprang omkring och lekte medans jag satt på en bänk och njöt av solen.
 
Senare på kvällen traskade vi över till famlijen K för middag. Vi hade en jättetrevlig kväll med god mat, rödvin och en massa prat. Ungarna tittade på TV, spelade Skylanders, pillade med äppelprodukter och pysslade lite huller om buller.
 
Idag har stora N spelat sin första match i S:t Erikscupen. Lilla N ville inte följa med så hon stannade hemma med mormor och gick och matade fåglarna istället. Vi andra tre åkte till Täby. Matchen gick jättebra och det blev vinst med 7-1. Stora N var en av målskyttarna. Vi i hejarklacken satt i solen och njöt av både spelet och värmen.
 
 
Hoppas hoppas hoppas våren är här för att stanna nu, jag märker hur mycket gladare och piggare man blir bara man får lite soool.

Orange

Kategori: Vill ha

Nu börjar det väl ändå bli vår? Jag var lite modig och hängde undan mina vinterjackor och plockade fram vårjackor och koftor. Vet inte varför men nu i vår har jag blivit lite kär i färgen orange, kanske för att det är en pigg färg som gör sig bra mot allt svart jag har. Har hittat lite godbitar som gärna får flytta hem till mig.

Söta ballerinas från Tory Burch, väska från Michael Kors, ett armband från Hermes och såklart ett par Converse

 

 

Blåränder

Kategori: Allmänt

Igår var jag M och stora N på fotboll. Stora N's fotbolls lag hade tillsammans med en massa andra lag blivit inbjudna att tillsammans med föräldrar gå gratis på DIF-BP. Det ösregnade typ hela dagen men vid fyra tiden blev det uppehåll och började klarna upp. Till matchstart var det blå himmel och sol. Vi satt på "borta läktaren" tillsammans med två andra killar i laget och deras mammor. Trots obekväma stolar och löparbanorna mellan läktare och fotbollsplan älskar jag Stadion, skall bli så tråkigt när matcherna flyttar till nya Tele2 arena som dessutom ligger på SÖDER, hur fel är inte det?
Matchen var ok, lite dålig plan och blåsigt väder gjorde det inte så lätt för spelarna. 1-1 slutade matchen och lite besvikna åkte vi hem, tycket nog att DIF var värda en vinst.

Lunch i Sollentuna

Kategori: Allmänt

Idag hade jag och några arbetskamrater bestämt oss för att åka till Sollentuna Centrum och luncha. Vårt kontor ligger ute i skogen i Kista så det är inte så ofta vi kommer iväg och äter. Ofta har vi med oss, köper en macka eller äter i vår restaurang.
Sollentunas food court var mycket mysigare än den stora stimmiga dom har i Kista. Jag åt en jättegod biff med grönsaker och en tryffelreduction från Basilica. Dom hade jättefräch mat bland annat en LCHF rätt och en GI/Hälso rätt, en massa olika sallader och några dagens. Det jag tog var GI'n. Självklart blev det en cola light till. Efter lunchen tittade vi lite i affärer men jag hittade inget kul.

Tänk om man fick äta sån här lunch varje dag.

Lampa

Kategori: Inredning

Nu har jag fått upp den fina lampan från Vatt och Veke jag köpte på Campadre för nån vecka sen. Dumt nog såg jag inte att lampan och lampsladden kom i olika paket så jag fick bara med mig lampan i första vändan. Men efter en extra tur till ICA hänger den iallafall på plats. Tycker det är lite svårt med sladdarna de är ofta så långa att det är svårt att få det snyggt. Ja jag vet att man kan korta av sladden men jag är inte riktigt bekväm att pilla med sånt, har inte riktigt rätt verktyg heller. Har lite svårt med längden också, är egentligen snyggare om den hänger lite längre ner men då slår man ju huvudet i den. Hur gör ni med era lampor?

Så blev det. Håll tummarna att lilla N gillar den.

Laga mat

Kategori: Familjen

Stora N är inne i en fas där han vill hjälpa till med maten. Jättekul såklart, men ni som känner mig vet att jag knappt släpper in N i köket när jag är där. Men nu biter jag ihop och låter honom vara med (stora N alltså) Häromdagen fixade han en baconsås nästan helt själv. Men jag måste erkänna att jag var lätt stressad när han satt och skar bacon med stora Global kniven. Såg framför mig hur fingertopparna skulle ryka, men såklart gick det jättebra. Måste erkänna att det är ganska mysigt med sällskap i köket. Nu fixar han grönsakerna och dukar nästan varje dag och ibland när det passar hjälper han till med maten. Antar att man får vara glad så länge det varar. Men förhoppningsvis kan han fixa lite enklare rätter själv om inte allt för länge. Är lite rädd för tex kokande vatten och sånt men dom måste väl lära sig det också.

Koncentrerad stora N (och orolig mamma bakom kameran)

Klocka

Kategori: Vill ha

Som jag nämnde snöar jag lätt in på saker. Just nu är det roseguld. Jag har inte ens något i det än men jag vill ha! Nu har jag kikat på lite Michael Kors klockor. Fina och rätt prisvärda, ligger runt 2500-3500 vilket känns rätt ok. Har dock inte sett dem live än, bara på bild.

Vilken är finast? Tror min favorit är den med lite silver i armbandet.

Berns Asiatiska

Kategori: Ätbart

Jag kan snöa in på saker, just nu är det Berns Asiatiska. Tror jag gått dit de senaste fyra gångerna jag varit ute och ätit och orkat åka in till stan. Nu sker ju inte det så speciellt ofta så man hinner inte tröttna. Igår firade vi J som fyllt 40. Vi var åtta stycken, några träffar vi ofta några mer sällan. Ett par har vi inte sett på ett antal år så det var extra kul. Vi tog in lite blandade rätter och drack vin, cider och lite Champagne, det var gott såklart men kanske inte riktigt lika gott som de andra gångerna. Inte fel på kvalitén men det var nog rätterna som inte föll mig i smaken. Efterrätten var däremot jättegod, choklad terrin med cocossorbet och pomelo. Efter maten tog vi en drink i baren innan vi åkte hem. Himla trevlig kväll.

Det enda jag lyckades få kort på var efterrätten och lilla drinken, men å andra sidan var det nästan det bästa på hela kvällen. Förutom sällskapet då ;)

Audi

Kategori: Allmänt

Vi har blivit med Audi. Ett tag iallafall. M har ett avtal om firmabil på sitt jobb, men dom har inte kommit på hur dom skall fixa avtalet och under tiden har han hyrbil. Han har haft en Volvo V70 i ca ett halvår, men nu skulle den in på service och han skulle få en annan bil. Då tänkte vi prova en Passat men när han lämnade in bilen igår fanns inga Passater eller Volvo inne så då fick han gå upp ett steg och ta en Audi A6. Det är ju perfekt att få prova lite olika bilar. Den här är en automat så den kanske till och med jag vågar mig på. Lite tryck under motorn också, iallafall om man jämför med Volvon. Stora N tyckte den här var fulare än den förra, tror inte riktigt jag håller med honom om det.
 

Situation Stockholm

Kategori: Allmänt

Utanför Willys där vi brukar handla står det ofta en man och säljer Situation Stockholm. Jag har flera gånger tänkt att jag skall köpa med mig en tidning men det faller alltid på att jag inte har några kontanter. En gång bestämde jag mig för att ta ut pengar och köpa en tidning men då var bankomaten trasig. Men idag  när jag var förbi för att ta ut pengar (skulle klippa mihg och min frisör tar inte kort just nu) stod han där, och jag hade kontanter. Självklart köpte jag en tidning.Framsidan ser ju inte dum ut...
 
 
Sen gjorde jag en liten tankevurpa. Frågade M, tror du han bor på Lidingö eller bara tycker det är ett bra ställe att stå på. M tittade på mig och sa, bor? Ehh ja just det, dom som säljer Situation Stockholm har ju ingenstans att bo.
 
Nu skall jag ha fredagsmys med mina killar. Lilla N är hos farmor, imorgon skall dom gå på Operan och titta på Karlsson på Taket.
 

Kolalakor med cocos

Kategori: Ätbart

Idag har jag bakat kolakakor. Jag älskar kolakakor, ungarna och M också. Jag kör på ett gammalt hederligt recept jag hittat i Vår kokbok. Idag var jag lite crazy och hade i lite kokos i degen, det blev jättegott.

Kolakakor
100g smör
1dl strösocker
1msk vaniljsocker
1msk sirap
2.5 dl vetemjöl
1tsk bakpulver

Rör smör och socker poröst, tillsätt resten av ingredienserna och blanda till en deg (idag hade jag i ca 0.5 dl cocos också). Rulla till 3 rullar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Platta till dom lite. In i ugnen på 175grader. Receptet säger 10-12 minuter men jag brukar ha närmare 15...
Helt ärligt brukar jag hälla ner alla ingredienser i bunken på en gång och köra i Kitchen aiden. Man säger ju att man skall följa recepten exakt när man bakar, det gör inte jag men det brukar gå bra ändå :)

Reima

Kategori: Allmänt

Ja det kommer bli Reima till lilla N nästa vinter också. Jag är ju som alltid ute i god tid när det gäller kläder men har i år haft lite svårt att hitta något bra till henne vilket har resulterat i ett fasligt surfande de senaste dagarna. Till slut hittade jag ett Reima ställ till ett helt OK pris så jag slog till. Det är kanske inte är världens roligaste och snyggaste kläder men här får man gå mer på funktion. Hon har haft ett Reimaställ i år och funktionen är super, hittade henne dyngsur ute på dagisgården häromdagen, men det var bara på utsidan innsidan var snustorr. Jag köpte en storlek 116 som jag hoppas skall passa. Vi har ett par Molo byxor och en Ticket to Heaven jacka i stl 110 också, de har varit för stora i år så vi får se om dom passar nästa vinter eller om de hunnit bli för små. Nu tror jag båda barnen har kläder och skor så det räcker till nästa vinter. Lilla N skall kanske få en dunjacka eller något också. Dun kapp/jackan jag köpte på Addnature kommer nog inte passa förens om ytterligare ett år.
 
Det här kommer hon ha på sig nästa vinter
Kläderna hittade jag på h2u.se där jag också lånat bilden
 

Spontanmiddag

Kategori: Ätbart

Igår skulle jag och E gå ut och gå en promenad efter middagen. På förmiddagen snöade det och var riktigt ruggigt så vi bokade snabbt om promenaden till en middag istället (ja det kan ha varit min ide') Eftersom det var måndag var det inte så jättemycket öppet men vi hamnade på Foresta som på sommaren har sin mysiga terass men den här gången satt vi inne. Det blev en god hamburgare följt av en latte för mig och the för E. Som vanligt hade vi jättetrevligt och nu hade vi ju lite abstinens eftersom vi inte har träffats så mycket som vi brukar den sista tiden. Promenaden bokade vi om till nästa vecka.

Klänningar

Kategori: Shopping

Efter semestern rensade jag ur bland lilla N's klänningar. Det var mycket som åkte ut (kommer komma på Tradera snart ;) och då måste det såklart fyllas på. I helgen var jag M och lilla N i centrum en sväng. Upptäckte att Liten på ön tagit in Livly. Visade två klänningar för lilla N (som hon ratat på bild) som hon gillade skarpt, det gäller att passa på så vi köpte båda två. Vi sprang också förbi HM och köpte hårband till stora N, där blev det två klänningar till. En blå med vita prickar och en rosa med små hjärtan. Livly klänningarna kostade betydligt mer än de från HM men slår man ut summan blir det alldeles lagom. Nu klarar hon sig den här sommaren också, kanske.....

Fina klänningar

Tjejkalas

Kategori: Familjen

Idag har lilla N haft kalas för tjejerna på dagis, kompisen O var också med. Tyvärr var det några som inte kunde komma (men skönt för oss föräldrar :) Sex tjejer blev dom i alla fall och det var ganska lagom. Vi bjöd på kladdkaka, chokladbollar, chocolate chip cookies och kanelbullar. Till det blev det två sorters saft i prinsessmuggar. Tjejerna fick också varsin prinsesstiara som de flesta satte på sig på direkten. Efter lite lek blev det skattjakt där de fick leta ledtrådar innan de hittade skatten i torktumlaren. Till sist tittade dom lite på My little Pony medans dom smaskade i sig skatten. Lilla N verkar nöjd med sitt kalas och glad över alla fina presenter.

Nu är M och hämtar stora N som varit hos mormor. Sen skall dom köpa pizza som vi skall äta framför Fångarna på fortet. Söndags mys!

Lördagsmys

Kategori: Familjen

Idag (igår...) har vi varit hemma hos familjen R. Vi brukar ses ofta men nu är det nog nästan två månader sen. Nu fick vi också se deras nyrenoverade badrum, åh vad fint det blev! Nu vill jag också göra om badrummet, men det lär ju aldrig hända. Som vanligt fick vi god mat. Jag hade önskat mig Laksa med kyckling och det fick jag, tack för det! Till efterrätt blev det glass med banan, chokladsås, grädde och strössel. När barnen somnat spelade vi såklart Settlers. Idag var det min tur att vinna, två gånger i rad till och med.

Efterrätt

Japp jag hade rätt!!

Kategori: Allmänt

Igår ringde jag alltså till Fritidsresor för att kolla varför vi helt plötsligt skulle åka iväg 05.00 på morgonen och komma hem mitt i natten. Tyckte också att det var konstigt att vi helt plötsligt skulle åka med Tui och inte ett annat bolag som det var tidigare. Jag var 100% säker på att jag hade rätt! Kom fram och fick prata med en tjej som inte kunde se att det blivit några ändringar, men jag var rätt påstridig och helt plötsligt kunde hon se att dom som har haft om flygningarna hade varit inne och gjort en ändring i min bokning.....Hon lät lite sådär halvtrevlig med en irriterad underton, men skulle kolla upp det och återkomma. Efter en timme ringer hon tillbaka och är såååå glad och trevlig och visst hade jag rätt och självklart kunde vi göra en ombokning även om vi inte hade ombokningsskydd. Så nu skall vi åka dagen efter istället, nu flyger vi ut 06.40 och kommer hem vid 16.00. Självklart har familjen A W också bokat om.
Senare på dan fick vi mail från Fritidsresor med meddelande om att våra flygtider ändrats.... Vilket sammanträffande....

På tal om något helt annat. Tyckte vårt köksskåp var så rörigt så jag plockade ut lite för att se vad som fanns där. Hittade 5 (!!) påsar strösocker, en halvfull och fyra nästan tomma. Hur går det till? Nu har jag tömt över allt i en påse och vi har mycket mer plats i skåpet.

Comfort food

Kategori: Ätbart

Igår va inte min bästa dag. Vaknade flera gånger på natten med ont i halsen och det satt i hela dagen, lägg till att jag kraxade som en kråka, hade ont i huvudet och mycket att göra på jobbet. Kände att jag verkligen inte orkade laga middag. Då kom M med det briljanta förslaget att vi skulle ha "löjromsonsdag". Barnen utfodrades med blodpudding och när dom lagt sig åt vi smörstekt bröd (tips, smöra brödet och lägg det i stekpannan istället för att ha smör i pannan) med löjrom och tillbehör, skagenröra och lite stuvade kantareller vid sidan av. Gott!!

Idag är det halsonda bättre. Skönt.
När jag lämnat barnen skall jag ringa Fritidsresor, upptäckte igår att dom ändrat våra flygtider på Turkietresan från bra till heeeeelt värdelösa. Det är inte ok så nu skall jag "bråka" lite. Önska mig lycka till.

Kanske världens godaste middag....

Middagstips

Kategori: Ätbart

Igår lagade jag en god enkel och snabb middag. Det blev en jättestor köttfärsbiff i panna med potatismos, gräddsås och lingonsylt. Allt går på ca 30 minuter vilket är super en vardagskväll. Jag brukar göra den på bara köttfärs men man kan göra en "pannbiffsmet" med ströbröd och lök om man vill. Sen gör man bara en gigantisk biff, ungefär lika stor som stekpannan. Stek på ena sidan ca 5 minuter, sen delar du biffen i 4 delar och vänder dem. Låt dem steka nån minut sen håller du lite grädde runt omkring biffarna (och ev lite buljong) och låter puttra ca 10 minuter. Klart! Under tiden fixar du potatismoset. Skär potatisen i små bitar så blir dom klara på ca 15 minuter. Jag brukar alltid salta vattnet rejält så suger potatisen åt sig saltet så behöver man inte salta så mycket sen. Jag tycker det är svårt att salta upp moset sen. Servera med lingonsylt och någon grönsak. Mums

O'Neill

Kategori: Shopping

Igår surfade M omkring och kollade lite kläder, hamnade på Dressforless.se där han hittade en massa fina pikéer på Rean. Jag kunde såklart inte låta bli att kika lite jag med. Hittade två par sommriga skor/sandaler/tofflor från O'Neill på jätte rea. Cirka 225:- blev det för båda paren. Tror dom kommer bli fina i sommar (om det nu blir någon....) Nu gäller det bara att hitta något fint till resten av kroppen.

Fina skor

Måndagshäng

Kategori: Familjen

Idag har vi hängt med familjen A W (dom vi åker till Turkiet med). Vi kom dit innan lunch och hängde oss kvar tills det var dags att åka hem och fixa middag. Hur trevligt som helst hade vi, åt god korvlunch, öste vatten, gick till en lekplats och gungade, åt goda bullar, drack kaffe och diskuterade vem som drar det tyngsta lassen därhemma (jag hemma hos oss anser jag, M är mer tveksam) Tack för en mycket trevlig dag!
Hemma igen köpte vi thaimat och slöade i soffan. Nu sover ungarna, jag och M skall försöka tömma alla påskägg innan vi skall börja vår sockeravgiftning imorgon.

Lekande barn