Hemma på ön

Om livet, familjen, shopping, kakbak, inredning och annat smått och gott som gör livet så mycket roligare att leva

Ruskväder

Kategori: Familjen

Efter den mysiga morgonen igår var M och stora N ute och hjälpte till på gårdsstädningen. Jag och lilla N var hemma och slappade, är det morsdag så är det.
Vid lunchtid åkte hela familjen till kalaset, dom hade bjudit in föräldrar och syskon också. Allt var ordnat jättefint, ungarna fick korv och spagetti och vi vuxna fick smörgåstårta och sallad. Vin bjöds det också på. Man vill ju inte vara oartig så jag drack ett halvt glas vitt. Sen var det en man från Gambia som spelade trummor och ordnade lekar för barnen innan det blev glass och jordgubbar. Det hela avslutades med fiskdamm.
Efter en tidig pannkaksmiddag hemma åkte jag, M och stora N iväg till Djursholm för fotbollsmatch. Mormor var hemma och passade lilla N. Regnet öste ner.... Tänk vilken fotbollsmamma man blivit, jag kunde stannat hemma i värmen och tittat på DIF-Göteborg istället. Men det var värt att följa med, killarna kämpade jättebra med ett rätt desarmerat lag. Bara 8 killar av 13 kom till spel. Vinst blev det med 4-1!! Sen hann vi hem och såg slutet på cupfinalen, men det resultatet kan vi ju glömma.

Mumslunch och nöjd men blöt stora N

Kommentarer


Kommentera inlägget här: