Hemma på ön

Om livet, familjen, shopping, kakbak, inredning och annat smått och gott som gör livet så mycket roligare att leva

Dragen gris

Kategori: Ätbart

Idag vid tiotiden slängde jag in en bit fläskkarre i ugnen. Den var ingniden i lite kryddor (paprika, grillkrydda, chili flakes och peppar) och hade ca 1.5 dl barbeacuesås på sig. Runt omkring låg en klyftad lök. Vid halv sex plockade jag ut den, då hade det blivit sådär riktigt mör så den nästan faller isär. Drog isär den med två gafflar, blandade köttet och löken med lite spad och lite mer barbeacuesås. Sen hade vi godaste middagen! Jag åt den med en klick cremefraiche. Men man kan ha vilka tillbehör man vill.
Ja jag pratar såklart om pulled pork.

Svårt att få en bra bild men det är så mycket godare än det ser ut.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: