Hemma på ön

Om livet, familjen, shopping, kakbak, inredning och annat smått och gott som gör livet så mycket roligare att leva

Nothing sucks like Electrolux

Kategori: Hemma

Vår dammsugare har gått sönder, eller egntligen inte själva dammsugaren utan munstycket har knäckts så slangen sjunker ihop och det blir mycket sämre sugkraft. OK inga problem tänkte vi, vi köper ett nytt munstycke. Det var innan vi tog reda på att ett nytt munstycke kostar ca 800:-. Lite mycket att lägga en 5 år gammal bammsugare.
Det blev till att köpa en ny. Hittade en Electrolux ultra silencer Green på tretti.se. Den har tydligen blivit bäst i test, skall vara tyst och består av 55% återvunnen plast och när det går i graven skall man kunna återvinna 92% av dammsugaren.
Priset var lite högre än munnstycket men inte så mycket man kanske skulle kunna tro. Blir nog superbra. Jag är säker på att det finns andra märken som gör minst lika bra dammsugare men för mig är dammsugare=Electrolux. Vet inte varför, kanske en gammal yrkesskada då jag jobbade där för en massa år sedan. Dock inte med dammsugare utan på data avdelningen, men ändå...

Kommentarer

  • Lidingömamman säger:

    Den är bra. Vi har en likadan. Kan dock inte säga att den är jättetyst men betydligt bättre än de andra som finns på marknaden.

    Kram,
    Lidingömamman

    2013-01-03 | 23:29:13
    Bloggadress: http://lidingomamman.blogg.se

Kommentera inlägget här: