Hemma på ön

Om livet, familjen, shopping, kakbak, inredning och annat smått och gott som gör livet så mycket roligare att leva

London

Kategori: Allmänt

Det blir inte New York, det blir London i slutet av Augusti. Inte riktigt samma sak jag vet, men det var svårt att få till flighter som passade och vi var lite småstressade igår. Men London blir toppen bra tror jag. Har inte varit där på ca 20 år så jag antar att mycket har förändrats. Det är fösta gången vi åker iväg lite längre utan ungarna så det skall bli så skönt även fast man säkert kommer längta ihjäl sig. Fyra nätter blir vi borta. Man kunde boka hotell också via BA och deras Avios så det gjorde vi. Tillslut blev det The Waldorf Hilton även fast det kanske inte är det mest centrala hotellet så fastnade vi för det båda två. Tror vi kommer att trivas där i vårt Deluxe rum
Kanske tar vi oss lite Afternoon tea
Sen blir det nog en del shopping och lite vanligt turistande. Harrods måste vi ju gå till och Tiffanys kanske (vi firar ju trots allt 10-årig bröllopsdag när vi är där ;-) Någon som har några andra bra London tips?

Kommentarer

  • Lidingömamman säger:

    The Dorchester är kanon för en afternoon Tea. Så flådigt och inte illa att få mingla med the rich and famous.

    Westfield shoppingcenter är gigantisk och har mängder med butiker och väldigt många bra restauranger. Buss är nästan det bästa sättet att ta sig dit. Tunnelbanan är generellt ingen höjdare.

    Glöm inte Bicester outlet en bit utanför stan.

    Kram


    2013-01-19 | 08:54:54
    Bloggadress: http://www.lidingomamman.blogg.se

Kommentera inlägget här: