Hemma på ön

Om livet, familjen, shopping, kakbak, inredning och annat smått och gott som gör livet så mycket roligare att leva

Hoppsan...igen..

Kategori: Shopping

Nu blev det tydligen lite shopping igen. Håller just nu att bunkra vinterkläder till nästa år, perfekt nu när det är 50%  rea eller mer på väldigt mycket. Inne på Kidsbrandstore har dom 60% på större delen av alla kläder. Där hittade jag en snygg vinterjacka från Burton till stora N, regnställ till lilla N från Geggamoja (fanns på Campadre också såg jag men 50:- dyrare) och en klänning från How to kiss a frog. Tydligen så norpade jag den sista jackan och det sista regnstället för de försvann från sidan, men klänningen ser ut såhär
Hon har en i samma modell med storleken mindre så den här kommer att bli perfekt.
 
Sen hittade jag ett par snygga och praktiska Timberland stövlar till lilla N på barnskospecialisten att ha nästa vinter. De har en dragkedja på insidan så de är lätta att få av och på.
Tyvärr måste jag skicka tillbaka skorna jag köpte där till stora N så då kan man nästan säga att de här är gratis, eller hur?

Kommentarer

  • Lidingömamman säger:

    Bra smak du har. O har också den klänningen. Dock är hon lite sur för hon tycker att det ser ut som en förstor tröja. Jag tycker i alla fall att den är fin.

    Kram

    2013-01-23 | 18:57:38
    Bloggadress: http://www.lidingomamman.blogg.se

Kommentera inlägget här: