Hemma på ön

Om livet, familjen, shopping, kakbak, inredning och annat smått och gott som gör livet så mycket roligare att leva

Råååsa resväska

Kategori: Allmänt

Varje gång vi skall ut och resa säger vi att vi borde köpa ny resväska men det har aldrig blivit av. M fick en ny av sin mamma när han fyllde år och stora N fick en ny fin kabinväska när han fyllde år (ja han önskade sig faktiskt det) men annars är de väskor vi har från mitten på 90-talet. Men plötsligt händer det, M var förbi Åhlens och köpte en knallråååsa resväska från Titan som jag nu hävdar är min. Den är grym med 4 svängbara hjul. Kostade i och för sig lika mycket som en lite sämre barnvagn så svängbar hjul är kanske är en självklarhet.



Blev lite konstigt blänk på bilden.
Att det blev just en rosa är för att det finns ganska få rosa resväskor dvs åh vad mycket lättare det kommer att vara att se sin väska på väskbandet!!! Känns som att 95% av alla väskor är svarta. Sist knöt vi röda band på våra väskor för att de skulle bli lättare att känna igen, gick sådär.

Ja just det, nu när du läser det här är vi på Gran Canaria. Åkte dit igår så nu ligger vi förhoppningsvis och solar, eller har precis avslutat frukosten :-)
Får se hur det blir med bloggandet nu, vet inte hur det kommer vara med Internet dít vi skall. Har inte förstått hur man får över bilder från Iphonen eller paddan så det lär bli bildlöst iallafall.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: