Hemma på ön

Om livet, familjen, shopping, kakbak, inredning och annat smått och gott som gör livet så mycket roligare att leva

Belöning

Kategori: Allmänt

Stora och lilla N har ju haft godisförbud i ca 4.5 månad. Det har varit lite olika bud på vad de skulle få för belöning om de klarade det. Allt från ett akvarium till en Ipod har varit uppe på förslag. Till slut enades vi alla fyra om att nya cyklar var den bästa idén. Lilla N's cykel hittade vi på Blocket. En söt rosa 16 tummare från Cressent som hade både stödhjul, cykelkorg och en lååång orande cykelflagga. Lilla N var mycket nöjd med sin cykel



När det kom till stora N var vi först inne på en 3 växlad 20 tummare, men efter att ha kollat runt lite kom vi på att det nog skulle vara bättre att gå på en 24 tummare på en gång. Han är ju rätt lång och en mindre skulle han bara kunna ha i sommar. Vi letade runt lite och hittade en 7 växlad Cressent med både fot och handbroms. Eftersom vi tror att han kommer ha den här cykeln några år framöver köpte vi en ny.



Stora N är också mycket nöjd med sin nya cykel, men den är nog egentligen lite lite för stor. Efter att ha stannat och satt ner fötterna lite slarvigt så han slog i ja ni förstår nog vad i stången utbrast han; Åhhh ibland önskar jag att jag hade en tjejcykel :-)
Men det tror jag inte han vill ha egentligen.....

Kommentarer


Kommentera inlägget här: