Hemma på ön

Om livet, familjen, shopping, kakbak, inredning och annat smått och gott som gör livet så mycket roligare att leva

Bowling på O'learys

Kategori: Allmänt

Idag har det varit riktigt risigt väder, mest mulet och regn. Inte roligt alls. Som tur var hade vi redan tidigare bokat in att vi skulle till O'Learys i Kista och spela bowling. kan ju tycka att det är lite långt att åka för lite bowling men både bowlinghallen här på ön och Ballbreaker på Gärdet hade bestämt sig för att det är en toppen idé att ha sommarstängt. Säkert toppenbra för dom men trist för oss som är hemma på sommaren och vill bowla. Nu tar det ju inte så lång tid att åka till Kista och det var riktigt bra där. Det fanns bowlingskor i lilla N's storlek och en ställning som man kunde lägga upp klotet på så hon kunde bowla själv
 
 
Stora N kör ju utan ställning men med stöd på sidorna (skulle man gärna ha själv ibland..)
 
 
Jag lyckades vinna första serien, den andra hann vi inte klart men stora N ledde när tiden var slut så han fick vinna den.
 
När vi bowlat klart gick vi och åt middag på Lewinskys. Det blev en nyttig middag bestående av hamburgare, nuggets, clubsandwich och nachotallrik. Det var helt OK men ingen sensation direkt.
 
Imorgon börjar jag jobba igen och ungarna portioneras ut till mormor och farmor i ett par dagar. Hoppas vädret blir bättre så de kan hitta på något kul och inte bara sitta inne.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: