Hemma på ön

Om livet, familjen, shopping, kakbak, inredning och annat smått och gott som gör livet så mycket roligare att leva

70% på Guapos

Kategori: Allmänt

När det är 70% på Guapos då går man därifrån med stoooora kassen.


Guapos hette tidigare Barnriket och låg vid Millesgården, nu har dom flyttat till vår nya lilla söta Lidingö galleria (som består av ett par affärer, synsam, en restaurang, Waynes coffe och Hemmakväll) och bytt namn till Guapos. Jag tycker att dom blivit betydligt bättre efter flytten, fått in lite roligare märken som Chillnorway, Scotch and soda och Desigual. Framför alt har dom fler storlekar då de tidigare inte hade så mycket tjejkläder, bara baby Ralph lauren och sen ett hopp till storlek 104.
Jag fyndade ett vinterset till lilla N från Reima tec till nästa vinter. Har aldrig provat Reima tidigare men det skall ju vara bra om man skall tro det man hör. Tycker väl inte att det är de snyggaste kläderna men här får funktionen gå före..."rätt" färger iallafall (om man får tro lilla N)



Sen blev det en urfin dunjacka med pälsluva från Ver de Terre, snordyr men betalar man bara 70% blev det helt OK
Färgen är lite mer rosa än vad man kan se på bilden



Sen blev det en fin kjol från Desigual till lilla N och en tröja från Scotch and soda till stora N Den var faktiskt nere på 80% eftersom den blivit lite solblekt på ett ställe men till skoltröja duger den aldeles utmärkt.



Allt det här fick jag för 1300:- ungefär samma pris som bara Reima jackan hade kostat om jag betalat ordinarie pris.

FOTO: privat

Kommentarer


Kommentera inlägget här: