Hemma på ön

Om livet, familjen, shopping, kakbak, inredning och annat smått och gott som gör livet så mycket roligare att leva

Sune

Kategori: Familjen

Idag har varit en mysig dag. I går jobbade jag (på halvfart hemifrån men ändå...) men idag är jag ledig igen. Det är så skönt att stora N har börjat sova längre på mornarna. Tidigare har han vaknat runt sex vilken tid han än går och lägger sig. Men nu har han börjat sova ända till åttatiden, lyx!!
Lilla N och M fick i julklapp att gå på teater och se Kenta och Barbisarna så dom åkte iväg till söder för Mc Donalds lunch och teater besök. Jag och stora N åt lunch hemma sen åkte vi till öns egna lilla biograf och tittade på Sune i Grekland all inclusive.
Den var riktigt roligt tyckte vi båda trots att det är lite konstigt att dom bytt ut hela familjen sen de senaste Sunefilmerna. Men killen som spelade Sune då är väl i övre tonåren idag så det är väl inte så konstigt.
 
Efter filmen hade M och lilla N kommit till centrum så hela familjen gick och fikade. Mysigt!! Sen åkte killarna hem och jag och lilla N kikade lite i affärer. Hittade inget på REAN men kom ändå hem med ett par jeansfrån lindex till stora N. Han har tidigare bara gillat pösiga jeans med mudd i midjan men efter en termin i skolan med inte så god mat och en hel massa fotbollsspelande har han smalnat av en del (inte för att han var tjock tidigare men ändå) och passar nu bättre i lite tightare modeller. Jag köpte ett par skinny jeans med lite stretch i, satt som en smäck!! Han har inte bara blivit smalare utan också längre, får köpa stl 140 nu!! Till lilla N blev det ett par glittriga ballerinas från HM som hon skall ha som inneskor på dagis. Betydligt bättre än de där högklackade prinsesskorna i plast hon sprungit omkring i tidigare.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: