Hemma på ön

Om livet, familjen, shopping, kakbak, inredning och annat smått och gott som gör livet så mycket roligare att leva

Mexico?

Kategori: Semester

Idag är sista dagen på julledigheten. Det har varit skönt att vara ledig i några dagar och ladda batterierna nu innan ekorrhjulet drar igång igen med hämtning, lämning, matlagning, träning (förhoppningvis), nattning, städning och så skall man försöka hinna jobba 100% också. Inte konsntigt att man drömmer om semester igen, en riktigt lång en. Vi har planer på en lite längre resa nästa vinter tillsammans med en annan familj, dom som vi var i Thailand med förra vintern. Nu har vi hittat ett Hotell i Mexico som heter Sandos Caracol Eco Resort & Spa. Ving beskriver hotellet såhär:
Sandos Caracol Eco Resort & Spa är ett bra alternativ för den som vill resa med gott samvete och bo i en ekologisk miljö.Det är ett fyrvingat ekologiskt hotell utanför Playa del Carmen som satsar på miljövänlighet utan att minska på gästernas komfort och trivsel. Målet är att bli exklusiva Riviera Mayas ekohotell nummer ett.

Perfekt tycker jag som har blivit lite ECO medveten på senare dagar. Dessutom har dom ett vattenland som jag tror att ungarna skulle älska. Dyrt såklart, men då "ingår" all inclusive. Vi har sneglat lite på Aruba också, men det är om möjligt ännu dyrare....


Del av vattenlandet


Ser inte alltför tråkigt ut va?

FOTO: www.ving.se

Kommentarer


Kommentera inlägget här: